Bottega Verde – Cosmetice Naturale

Fiecare produs de ingrijire Bottega Verde aduce o experienta noua. Ne bucuram sa vedem, auzim și citim reacțiile voastre dupa folosirea lor si le dam cu drag mai departe. Aaa a aparut #BVBloggers – o serie de articole scrise bloggeri care folosesc produsele noastre si le-au gasit un loc frumos in rutina lor de ingrijire. Poti rasfoi prin toate parerile #BVBloggers pe blogul nostru. Astazi ne scrie Ioana.

 Corpul nostru este un templu si trebuie sa il ingrijim ca atare. Pielea este cartea de vizita. De-a lungul vietii, pielea trece prin numeroase transformari. Unele sunt in bine, altele in rau. Modul in care va arata pielea in orice moment al vietii depinde in foarte mare masura de modul in care aceasta este ingrijita.

 Astazi o sa povestim putin despre produsele de la Bottega Verde!

Crema de corp cu ulei de Monoi – Tiare. Un tratament de frumusete bogat si intens pentru pielea corpului, cu ulei de monoi si vitamina E. Este un produs antioxidant ce ofera super hidratare.

  O crema de corp bogata si profund hidratanta ce scoate la suprafata stralucirea naturala a pielii.  Textura sa cremoasa, cu parfumul sau fermecator si relaxant, il face sa fie absorbit rapid in piele. Hraniti-va si alintati-va pielea.

 Igiena parului determina aspectul coafurii si, in aceeasi masura, aparitiile zilnice la job, intalniri sau alte evenimente la care participi.

Samponul cu mar verde si lime curata delicat scalpul, iar formula sa usoara ofera prospetime de lunga durata.

 Contine zahar din grau, suc de tei , mere si provitamina B5, pentru o stralucire naturala a parului. Samponul patrunde adanc in interiorul firului de par si il regenereaza.

Cu fiecare spalare lasa scalpul curat si parul matasos.

 Balsamul de par reușește inca sa surprinda prin formule adaptate cerintei moderne de a obtine rapid un par frumos, suplu si fara varfuri despicate.

 Partener de nadejde al samponului, balsamul de par e nelipsit din orice rutina corectă de ingrijire a parului. Balsamul spray cu mar verde are o formula usoara, astfel parul devine mai stralucitor si matasos

 Contine provitamina B5 care ajuta la pastrarea parului moale si lucios. Se pulverizeaza pe parul umed, nu necesita clatire.

 Igiena mainilor reprezinta cea mai simpla modalitate prin care putem evita imbolnavirea si transmiterea microbilor catre alte persoane. Sapunul lichid cu extract de ceai verde curata in mod eficient mainile in timp ce este delicat cu pielea si ajuta la eliminarea mirosurilor neplacute.

Emolient si hranitor, protejeaza pielea lasand-o fina si matasoasa la atingere, iar parfumul pretios de ceai verde invaluie delicat.

Protejeaza-te de soare!

 O piele sanatoasa este o piele protejata de soare. Expunerea indeungata de-a lungul vietii la soare poate provoca in timp aparitia ridurilor si a petelor maronii.

crema de protectie usor de aplicat, cu o textura placuta. Iti hidrateaza pielea si elibereaza un parfum proaspat de vara. Contine ulei de Hibiscus si Ulei de Argan pentru a-ti proteja pielea de expunerea la soare. Pielea dumneavoastra va parea mai radianta si mai stralucitoare cu un bronz intens si de lunga durata. Ai grija de bronzul tau dupa plaja si ajuta-l sa dureze mai mult.

Produsul după bronzare asigură pielii expuse la soare regenerarea și calmarea necesara.

Caracteristici:

  • calmeaza pielea dupa bronzare

  • are efect racoritor

  • hidrateaza intens

  • intensifics si prelungeste bronzul

Voi folositi produsele de la Bottega Verde?

Sursa articol aici

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *