Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 99 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Ingrijirea corpului
-69%preț mai mic
Produsele Bottega Verde de ingrijire a corpului sunt cu adevarat speciale - laboratoarele de Cercetare si Dezvoltare ale Bottega Verde selectioneaza, cu cea mai mare atentie, ingredientele active functionale cele mai fine, pentru a crea formule unice care sa sintetize imbinarea armonioasa dintre stiinta si natura. In acest scop Bottega Verde a realizat si patentat o serie de principii si ingrediente functionale, care promit sa revolutioneze cosmeticele de ingrijire a corpului: colagenul vegetal, celulele stem vegetale, acid hialuronic, Cuore de Miele (TM), Pro-Retinol. Toate produsele cosmetice de ingrijire a corpului au fost testate dermatologic si eficacitatea lor a fost confirmata de fiecare data. Bottega Verde a ales sa se preocupe de frumusete in armonie cu natura, demonstrand cu profesionalism ca inovatia poate fi naturala, cand cercetarile se bazeaza pe ingrediente active naturale. Frumusetea pe Bottega Verde este naturala!
Filtreaza
aplica filtre

Cele mai eficiente cosmetice pentru corp.  • 1 din 1