Produse cu
ingrediente
naturale
Toate produsele contin si ingrediente naturale care provin din flori, plante, fructe sau alge marine din diverse zone de pe glob.
Livrare
gratuita
Livrarea este gratuita pentru toate comenzile ce au o valoare mai mare de 139 lei. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Cadou
la fiecare
comanda
Primesti un CADOU la alegere indiferent de valoarea comenzii tale. Cadourile sunt produse din oferta standard de pe site, nu sunt mostre sau variante mini. Acest beneficiu este oferit tuturor membrilor BV Club. Inscrierea in club este gratuita.
Livrare
rapida
Toate comenzile sunt livrate prin curierat rapid pentru a te bucura de ele intr-un timp cat mai scurt. Poti afla detalii despre stadiul livrarii coletului tau accesand sectiunea Contul Meu sau contactand consultantii BottegaVerde.
Retur
in 30 de zile
Poti comanda fara griji, ai posibilitatea sa te razgandesti si sa returnezi produsele in 30 de zile, cu conditia ca ele sa nu fie desfacute sau utilizate.
Consultanta
telefonica
Consultantii nostri ofera consiliere specializata in alegerea produselor potrivite fiecarui client. Iti stam la dispozitie cu informatii sau ajutor pentru comandarea produselor. Contacteaza-ne de luni pana vineri in intervalul 9-18, la 0310 057 057.
Nu testam
pe animale
Adeziunea la campania de non-testare pe animale este sustinuta de folosirea exclusiva a materiilor prime naturale in realizarea produselor Bottega Verde. Toate ingredientele active folosite precum si brevetele nu au fost niciodata testate pe animale.
Protectie solara
-60% preț mai mic
Filtreaza
aplica filtre
un produs
  • 1 din 1


Produsele de protectie solara Bottega Verde ingrijesc delicat pielea expusa razelor soarelui, stimuland bronzul frumos, sanatos si stralucirea pielii. Fiind vorba de cosmetice naturale, acestea ofera protectie ridicata, dar mai mult decat atat functioneaza precum niste veritabile tratamente de infrumusetare. Linia de produse pentru protectie solara Bottega Verde are in vedere peste 70 de coduri SPF, cu produse de folosit inainte, in timpul si dupa expunerea la soare, produse pentru toate tipurile de piele si toate necesitatile. Produsele de protectie solara Bottega Verde sunt imbunatatite cu ingrediente naturale foarte eficiente, printre care se regasesc Elychridum, Hibiscus, uleiul de Argan si brevetatul Pluridefence®, cu factor de protectie solara de la 6 pana la 50+! Bottega Verde incurajeaza tratamentele de infrumusetare sanatoase, naturale, iar baile de soare pot fi foarte benefice, daca ii oferi pielii protectia necesara. Alege produsul potrivit tipului tau de piele, lotiune, ulei si crema pentru o protectie solara sporita.

Lotiune, ulei si crema pentru o protectie solara sporita.